Aktivitetsbarnehagen Stabekk

Aktivitetsbarnehagen holder til i en gammel koselig villa på øvre Stabekk. Det er en privat heldagsbarnehage. Huset har en sjarmerende og hjemlig atmosfære,noe som preger hverdagen. Barnehagen har i dag 56 barn i alderen 1-5 år som er inndelt i fire avdelinger. Loftstua er vår nyeste avdeling der de allre minste går. De har hele topp etasjen for seg selv. Minstegruppen, Mellomgruppen og Størstegruppen bruker resten av huset, som fungerar som en åpen enhet.

Særpreget vårt ER ulike aktiviteter og turer. I tillegg kjøper vi inn aktiviteter utenfra som foreldre betaler for selv, f. eks. skiskole, teaterskole, leirskole ,danseskole og ellers det som måtte komme opp av ønsker.

Vår visjon er: AKTIVE BARN ER GLADE BARN!

Barna er våre viktigste kunder og ingenting betyr mer enn å se fornøyde kunder som ønsker seg tilbake til oss hver dag. Vi vil være " Det gode Vertskap". Fornøyde barn er glade barn og det har vi mange av i Aktivitetsbarnehagen.

Vårt overordnede mål er at barna skal ha det godt gjennom å oppleve trygghet,glede,humor,fellesskap og engasjerte voksne. Dette er mål alle innterssenter/målgrupper deler, både barn,foreldre og personal. For å jobbe mot dette målet legger vi vekt på en nærværende og tilsdedeværende ledelse som er godt synlig på huset. Døren er alltid åpen for små og store og vi vektlegger en god og personlig dialog med foreldrene.

Logoen vår forestiller et hus som bugner av glede! Den viser til det faktum at hos oss har vi mange glade og fornøyde barn. I vår årsplan står det mer om hvordan vi organiserer vår hverdag og det pedagogiske arbeidet.

Aktive barn er glade barn!

Adresse: Skogveien 64a