Søke plass hos oss?

Velkommen til Aktivitetsbarnehagen!

            Velkommen til å søke plass i Aktivitetsbarnehagen!

 

I Aktivitetsbarnehagen er vi opptatt av å tilby en aktiv barnehagehverdag! Vi tilbyr et stort spekter av varierte og læringsfylte aktiviteter som preger hverdagen vår, hver dag!

Vi er glad i å dra på tur; i skogen og ved stranden, på ski, skøyter og i svømmehallen. Teater og kunstopplevelser, yoga og formingsaktiviteter og er også med på å utvikle barnas kreative evner. 

 

3 åringene har egen avdeling med 2 pedagoger og 2 assistenter. 3-5 åringene er sammen på morgenen og ettermiddagen, men er ellers inndelt etter alder. Hver aldersgruppe har sin egen månedsplan og følger sitt eget opplegg. Det er en Pedagogisk leder per aldersgruppe og så langt det lar seg gjøre så følger man gruppen helt frem til skolestart.

 

                                         Aktivitetsbarnehagen sin visjon er:

                                                «Denne dagen, et liv»

                                                      Astrid Lindgren

                  I Aktivitetsbarnehagen tar vi vare på de gode øyeblikkene!

 

Personalet skal jobbe systematisk med å skape et trygt felleskap der barna trives, utvikler seg, lærer og opplever lek og vennskap. Det er veldig viktig for oss at vi tar vare på og verner om øyeblikkene, at man er genuint til stede i et hvert møte på godt og "vondt". 

 

Hvis dere har spørsmål så ta kontakt med Pernilla Malmkvist (styrer) på telefon; 98416766 eller på mail; postmaster@aktivitetsbarnehagen.no

P.S Ta gjerne kontakt hvis dere ønsker å komme på en omvisning.